Friluftsdagar

Nu är vi äntligen framme vid våra dagar i ishallen! Nästa vecka, måndag den 14/11 kommer förskoleklass, ettor och tvåor att åka skridskor. På tisdag den 15/11 är det treor, fyror och mellanstadiets tur.

eleverna behöver ha med sig skridskor, hjälm, thermobyxor, vantar och en varm jacka. vi har några få skridskor och hjälmar för utlåning, men vi vädjar att ni ser till att eleverna har detta med sig då det inte brukar räcka till.

vi hoppas på två bra dagar! hälsningar Peder och Tessan

under denna flik kommer information kring Tingvallaskolans friluftsdagar läggas ut.

 

 

Nu har vi fått höstterminens dagar för skridskor; v.46, måndag och tisdag!

 

 

Redan nu på fredag ska hela förskoleklasserna och lågstadiet ner till Pinbackens ishall för att åka skridskor. Vi kommer att åka i A-hallen.

Skolan börjar som vanligt 8.10 där vi samlas i respektive klassrum och en kort samling. Alla elever promenerar ner till ishallen med sin utrustning. Om man behöver låna skridskor måste man ta med en väska som skridskorna får plats i. Alla elever behöver egen hjälm då detta inte finns för utlåning. De elever som ska låna skridskor kommer till Tessan  och pantförrådet kl.10 på torsdag morgon. Vi lämnar inte ut skridskor på fredagen.

om man av någon anledning inte kan åka skridskor kommer eleven promenera med lärare i Pinbackens elljusspår. Vi tar med lunch från skolan som äts i Ishallen. Det är bra att ta med extra frukt/smörgås och vatten. Eventuellt varm choklad.

vi åker buss tillbaka och är åter på skolan ca:13

skridsko8skridsko5