Skoljoggen och Simning

Idag har vi sprungit Skoljoggen. En bana på ungefär 900 meter. Eleverna springer så många varv de hinner på 60 minuter, och så räknas klassens varv ihop. Alla elever var grymt duktiga idag, det blev många många kilometer som avverkades.

Mellanstadiet har varit i skogen och spelat Catch the flag, det är roligt att göra samma sak i skogen och på gräsplanen och sedan jämföra vad det finns för skillnader.

 

Nästa vecka kommer lågstadiet och en del elever på mellanstadiet simma. PÅ måndag 18/9 är det årskurs 1 som simmar, och torsdag är det årskurs 2 och 3 som ska till Midgårdsbadet, så se till att ha med badkläder och handduk! Mellanstadiet var och simmade redan vecka 34, men de elever som var sjuka eller bortresta kommer att gå till simhallen på fredag. Tessan och Peder informerar om vilka i 4-6 ska simma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *