Idrott veckorna 11-16

Hej!

vi har hunnit haft ett påsklov, en simtävling i Upplands Väsby med 4 A och en del idrottslektioner. Vi har haft en period med olika typer av bollspel, handboll, basket, innebandy. Ett stort kunskapskrav i idrotten är att kunna delta i lekar, spel och idrotter. Vi fokuserar mycket på att följa regler, vara en shysst lagkompis(fair play)samt att driva leken/spelet framåt genom att lyssna, hjälpa varandra, och ge varandra beröm.

Preliminärt börjar utomhusidrotten v.18. Det förrädiska vårvädret har spelat oss ett spratt och värme och sol har lyst med sin frånvaro

Hula Hut – bollek, med försvarare, kastare och byggare
Handboll med årskurs 1
Bollkull med årskurs 4
Vi tjuvstartade med en treorna och en utelektion, härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *