nystart på vårterminen HLR, simning och lek

 

Vårterminens start drog igång med HLR, lägga förband, simning och lekar.’

årskurs 1-3 har övat teoretiskt och praktiskt med islivräddning, stabilt sidoläge och att rädda varandra ur isvak. Mellanstadiet har hunnit prova en ny lek som heter ambassadören, lite lik spökboll. Fråga gärna fyrorna om leken. Denna vecka är vi i simhallen och som vanligt så simmar våra elever många hundra meter tillsammans. När det gäller simkunnigheten på Tingvallaskolan tycker jag att det är under uppgång. Nu har vi våra sista treor som får gå till simskolan på tisdagar med Thomas. ni som har yngre barn, tänk på att simning är en färskvara och ett kunskapskrav på idrotten och det bästa är om du som förälder anmäler ditt barn till simskola. När man går med skolan missar man undervisningstid, och det bästa är såklart om man kan vara i skolan istället. Midgårdsbadet erbjuder simskola både på vardagskvällar och helger.

 

islivräddning i praktiken med tvåorna

 

 

 

samarbete och grovmotorisk träning med årskurs 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *